diumenge, 11 d’abril del 2010

DOS SETMANES MÉS CAP A EMBRUN

Dos setmanes més i continúo la preparació cap a Embrun ( 15(08/2010 ). Després de la recuperació de la marató de Barcelona, vaig augmentant el volum setmanal cap a 14 - 15 hores i amb molt bones sensacions, de moment. A l'aigua em noto força be, vaig millorant els temps però sobretot amb menys cansament. A sobre la bicicleta no em trobava tant be des del 2007, cosa que em dona molta confiança i motivació, a part que torno a disfrutar de valent pedalant. I corrents, millor que mai, el baixar de 3 hores a Barcelona sembla que m'ha donat una forta empenta i aconsegueixo trotar a una mitjana de 4' 30'' el km amb comoditat, inclós en les transicions bici-correr.

Aquestes dos setmanes han estat molt positives, tot i que he arrivat una mica cansat a la cursa de 10 km del Parra.

Entrenament conjunt amb l'equip a Banyoles - test pel B de Banyoles.


Aquest dissabte junatment amb 8 companys més de l'equip hem fet un entrenament conjunt a Banyoles que ha servit de test de cares al Triatló B de Banyoles. A les 08.45 hores des de la zona de boxes hem començat les dos voltes al circuït de bicicleta. La primera volta tots agrupats i rodant, amb 27' 8 km/h de mitjana. La segona volta, amb els ganivets a les dents, cadascú al seu ritme i sense drafting, acoplat la major part del recorregut, al final amb un temps de 1 hora i 30 segons a 34' 8 km/h de mitjana, però amb una mica de cremor de cames. Continuem amb 3 voltes a l'estany per completar 88 kms de bici, total 2h.54' i 29' 1 km/h de mitjana.


Deixem les bicis al cotxe i comencem les dos voltes corrents al llac. Comencem tranquils, però dos kms després la cosa s'anima. Completem els 12' 6 kms amb 54', a un ritme de 4' 30'' el km de mitjana i amb molta comoditat, excepte l'apretada dels últims 800 metres que em va fer en Jordi Cebrià, que està que se surt com sempre.
En total gairebé 4 hores d'entrenament de molt bon rotllo amb tots i amb molt bones sensacions, sobretot corrents. Enhorabona als altres 8 participants.

Cursa 10 kms Parra Girona
Després de molt anys de no participar-hi, aquest diumenge he anat als 10 kms de'n Parra de Girona. I no hi anava perquè bàsicament he estat fent llarga distància, però aquest any en tenia ganes. LLàstima que hi he arrivat cansat de cames, segurament per l'entrenament d'ahir a Banyoles, però com diu en xevi Bassols, tot va sumant de cares a Embrun.
Des de l'escalfament ja he notat la cremor de cames, per tant ja m'he mentalitzat a fer el que pogués sense patir massa. He fet els tres primers kms a 3' 45'' - 3' 50'' el km però anava carregat i he decidit mantenir-me a 4' el km, tot i que anava còmode de pulsacions ( al final mitjana de 157 pulsacions ). Han anat passant els kms i els dos últims he tornat a baixar de 4' i al final he pogut acabar amb 39' 30'' a un ritme de 3' 55'' el km de mitjana. I tot i el cansament, molt content d'haver tornat a correr a can Parra i tornar a veure molts amics que feia temps que no veia. Records a tots.


Setmana passada:

Natació: 9300 m

Bicicleta: 160 kms

Correr: 27 kms

Peses: 1 sessió

Total: 11h. 35'

Aquesta setmana:

natació: 6000 m

Bicicleta: 228 kms

Correr: 43 kms

Peses: 1 sessió

Total: 14h. 39'

Apa, anar sumant.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada