diumenge, 6 de setembre del 2009

PRIMERA SETMANA ENTRENAMENT


Ja he finalitzat la primera setmana d'entrenament d'aquesta nova temporada. Costa molt tornar-hi, fan mal les cames, les articulacions, el coco,... però mica en mica agafarem ritme, de ganes no en falten, més aviat al contrari. Ha estat una setmana una mica estressant a nivell emocional: desencissos personals que no explicaré, dubtes en la tria dels nous projectes, estrés a la feina abans de començar les vacances,... Ara ja està, tot més o menys control.lat i espero que sigui un mes ben profitós.

Pensant en la primera cursa que s'acosta, el B de Banyoles, he començat combinant una mica de tot, però força suau. De natació, dos sessions per començar a tocar aigua mirant d'incidir en la tècnica i a ritme controlat.

Pel què fa a la bicicleta, aquest any he decidit incorporar altra vegada sortides de btt per treballar la força de cames. Aquesta setmana n'he fet una de més de dos hores per la zona de Montnegre. A més, dos de carretera de 50 i 65 km amb cadència alta. Cada cop més còmode pedalant.

I de correr, únicament dos sessions de trote per acostumar la musculatura. De fet, es el que m'ha costat més.

En fí, primera setmana amb forces problemes de musculatura però excel.lent pel què fa la motivació.

Total:
Natació: 3000 m
Bicicleta: carretera 115 km i btt 30 km
Correr: 20 km
Hores: 9 h. 22'

1 comentari:

  1. Nanuuuu, vinga que Banyoles ja està aquí!! jajaja!!!
    AL final no he pogut canviar el torn i no podré venir a Tossa, però si m'aixeco em deixaré cauré cap al tard.
    Salut i ànims!!!!

    ResponElimina