diumenge, 30 d’agost del 2009

TORNADA A LA "NORMALITAT"

I dic "normalitat" perque per a mí el més normal es entrenar cada dia. Després de descansar gairebé un mes sencer, sense fer absolutament res, només treballar i descansar, per recuperar de la llarga temporada passada, ara toca tornar a posar-nos les piles.
Ja fa uns 10 dies que he començat a moure'm. Una mica de btt per la zona de Montnegre amb sessions de 1h30' aproximadament, una mica de trote pel carril bici amb sessions de 30' - 40' i pel què fa a l'aigua poca cosa, només remullades. La veritat es que m'he trobat molt pesat i cansat, normal, després d'un mes sense fer res costa molt tornar a començar. Poc a poc anirem fent.
Igual que cada any toca programar els objectius per la temporada següent. En principi volia agafar-me un any més tranquil que aquest últim, però ja veig que mica en mica se'm va complicant la cosa. El que de moment tinc segur es el 29 de novembre la Marató de Sant Sebastià on miraré de baixar de les 3 hores ja d'una punyetera vegada i l'Ironman de Suïssa l'1 d'agost del 2010. L'altre gran objectiu pel més de març - abril, encara no el tinc gaire clar. Estem pendent de la possible inscripció a la Marató de Sables formant equip amb en Gerard Soler del Palafrugell i en Josep Teixidor del també Triatló Girona Costa Brava, però això ho confirmarem ara a principis de setembre. Si això no surt be, l'altre possible objectiu serà la marató de Barcelona.
I, com que ja sabeu que no ens agrada estar parats, a última hora he decidit apuntar-me a dos proves per anar fent boca. La primera, amb en Xevi Xargayo i en Marc Pinsach ens estem plantejant participar a la Challenge de Calella del octubre en la modalitat de relleus; en Xevi la natació, jo la bicicleta i en Marc la marató. Aquesta propera setmana hem d'acabar de decidir-ho i fer la inscripció. I la segona, es la triatló B de Banyoles, on esperaré 10 dies per apuntar-me per veure com van els entrenaments aquests dies.
Per tant, la idea general es donar prioritat a la carrera a peu fins el mes de març-abril, sense oblidar la bici i la natació i a partir d'aquí preparar a tope l'Ironman de Suïssa, a veure si "sobren" places per Hawaïi en el meu grup d'edad. I entremig, alguna mitja marató, duatló o cicloturista per no acomodar-nos.
Vaja, que tinc un començament de temporada una mica apretadet per anar agafant ritme.

Salut per tothom!

1 comentari:

  1. La veritat es que encara no sé com has pogut estar parat tant de temps, jejeje...
    Així que potser fareu Calella per relleus? Nosaltres també, a matxacar-nos!!!
    Si fas la marató de BCN l'any que bé potser també hi coincidirem!!
    Salut i ForçaiHonor!!!!

    ResponElimina