dimarts, 15 de setembre de 2009

SEGONA SETMANA. CERDANYA
Finalitzada la segona setmana d'entrenament amb un mini estage de quatre dies a la Cerdanya amb en Pere i la Mar. A part d'anar agafant ritme, interessa acostumar la musculatura als entrenaments diaris. A poc a poc em vaig trobant millor, però encara em noto força clavat, sobretot a l'hora de la carrera a peu. Cada any costa més començar!

Natació. De natació poca cosa, un parell de sessions suaus amb la intenció de sortir viu el dia de Banyoles, que a hores d'ara encara estic plantejant-me si hi aniré.

Bicicleta. Ha estat la prioritat de la setmana. Dimarts vaig fer una sessió de BTT per la zona de Montnegre. I ja a la Cerdanya, tres sessions amb en Pere de l'Esteve ( quan sigui gran vull pedalar com ell, quina màquina! ). La primera vam pujar la Collada i després vam rodar pel "planer" cap a Alp - Bellver - Puigcerdà - La Tour de Carol. La segona vam sortir de La Tour i vam anar cap a Les Angles passant per Angoustrina i Font-romeu. Un cop a Les Angles vam fer el primer bucle de l'Altriman: Coll de la LLosa i Coll de La Creu. I la tercera vam anar cap a Bellver - Alp - La Masella - Puigcerdà - La Tour. En aquesta tercera, sen's va afegir en Jordi Cebrià que també estava per la zonai pel què vaig comprovar, continúa fort. En fí, que va ser un bon "tute" per començar la temporada, però sempre animat per un paratges incomparables.

Correr. Dos sessions a ritme de trote tranquil. Moltes molèsties i càrrega muscular.

Acumulats de la setmana:

Natació: 3500 m
Bicicleta: carretera 231 km i BTT 27 km
Correr: 35 km
Total: 14h. 46'


Fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada