dilluns, 26 de juliol del 2010

TRIATLÓ OLÍMPIC DE LES ANGLES 2010

Després de molt de temps de no haver fet cap Olímpic i seguint la preparació cap a Embrun, amb en Marc Pinsach vam decidir de correr aquest Triatló Olímpic de Les Angles , on hi havia 900 metres de desnivell en el segment de bicicleta, per anar afinant la preparació i no quedar massa rostits. I així va ser, vam fer un gran entrenament de qüalitat sense gastar masses energies que ens faran molta falta a Embrun. També ens va acompanyar en Manel del Club Triatló de l'Ametlla que va fer el Half amb un gran resultat.
En un entorn incomparable, vam saltar a l'aigua per fer els 1500 de natació. Amb gairebé 210 participants, vaig poder agafar força be el ritme sense massa cops i em vaig mantenir amb un ritme constant i còmode, sortint de l'aigua en 24' sense patir massa.
Després d'una transició força lenta, com sempre, començo el sector de la bici remontant posicions. De seguida arriba el primer port, uns 4 kms amb força desnivell continuat. Continuo recuperant posicions a un ritme moderat i amb cadència. Em començo a trobar còmode i arrivo a dalt del port començant un descens força ràpid fins a peu del segon port, uns 10 kms amb un pendent més suau que l'anterior però que va pujant. Agafo molt be el ritme i el pujo amb cadència i força ràpid. Un cop a dalt, en Pere, la Vane i la Natalia animen i fan unes fotos fantàtiques. De seguida el descens i directe a pel tercer port, uns 2 o 3 kms suaus, però que van ser els que vaig anar més malament ja que no vaig agafar el ritme en cap moment. Comença el descens passant pel mig del poble de Les Angles i enfilem els últims kms planers que faig acoplat a un bon ritme. Entrada als boxes amb 1h. 38' havent recuperat forces posicions i sense haver-me exprimit massa.
Una altra transició lenta i començo a correr en la posició 40 i pico. Al km 1 més o menys, em trobo en Pere amb la BTT que m'acompanya una estona i m'anima: vinga va, que en tenim 5 o 6 aquí davant i van fossos !!! I així va ser, un a un vaig anar passant corredors fossos i avançant posicions, corrents a un ritme rapidet però fàcil d'aguantar en aquells moments. El cos em responia i cada vegada em trobava més be i còmode. La veritat es que la preparació de l'Embrun es nota i em feia anar rapidet però còmode. Al km 4 ens trobem " la putada " del circuit de correr: una rampa d'1 km força dreta. No passa res, cap amunt i ja baixarem !!! I ja en els últims kms, avançant algun corredor més, em dirigeixo cap a l'arribada entrant en un temps de correr de 46', que pel desnivell que hi havia no està malament.
Al final vaig fer un temps final de 2h. 54' 51', acabant 31 de la general i 6è de la de veteranos ( a un minut i mig del tercer, un altre dia sense saber-ho ). Molt content de com em vaig trobar en els 46 kms de bici i especialment en els 10 kms de carrera a peu.


1 comentari: