dissabte, 26 de desembre del 2009

PRIMERA SETMANA CAP A BARCELONA

Finalment sembla que he resolt els problemes del bessó que em van impedir correr la marató de Sant Sebastià. Després d'unes setmanes de recuperació i adaptació gradual, aquesta es la primera setmana que he començat a fer sèries i farlecks de cares a la marató de Barcelona, completant 55 kms de correr, a part de les sessions de peses i natació.
Aquesta setmana he corregut quatre dies, entre els quals un de sèries i un de farlecks. El dia de sèries, amb 5 de 1000 a un ritme que, encara que irregular, per ser el primer dia no va ser dolent: 3' 30'', 3'50'', 3'55'', 3' 57'' i 4'05'', amb 1' de recuperació entre sèries. El dia dels farlecks, dos de 10' a 155 pulsacions i un 5' també a 155, amb 5' minuts de trote a 145 pulsacions entre ells. Ha completat la setmana de correr un dia de trote suau i un dia de tirada "llarga" de 1h. 20', que aniré incrementant cada setmana.
La idea es donar prioritat al correr fins a la Marató de Barcelona sense deixar però les altres disciplines ni les peses. Així doncs intentaré fer 4 sessions de correr a la setmana, 1 o 2 de peses i hi afegiré alguna de bicicleta i natació. Després de la marató, tornaré a l'entrenament de cares a l'Embrunman del mes d'agost.
L'acumulat d'aquesta setmana:
Correr: 55 km
Batació: 5150 m
BTT: 35 km
Peses: 1 sessió
Total temps: 9h.7'


Foto de presentació del Club Triatló Girona Costa Brava 2009 - 2010


Entre àpat i àpat entreneu una mica !!!!
Fins la propera

2 comentaris:

  1. Molt bé Lluis !!

    Fins ara tenia esperances d'entrenar al teu costat, però ara em veuras pel retrovisor...gegegegegege

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Vinga, que ens veurem a Barcelona. A veure si aquest cop ens aguanten les cames.

    ResponElimina