dilluns, 12 d’octubre de 2009

SETMANA DEL 5 A L'11 OCTUBRE 2009


Una altra setmana complerta i també acabo amb bones sensacions. Vaig assimilant el quilometratge i, el més important, em començo a trobar força més be de cames. Tot i el desgabell que significa treballar en l'horari d'aquesta setmana he pogut complir amb gairebé tot el que m'havia planificat.
Pel què fa a la natació, només he fet una sessió de 2100 metres suaus, treballant la tècnica i mirant d'avançar el millor possible. He pogut comprovar que només estic una mica per sota dels ritmes de quan faig més metros. De moment, ja es positiu.

Pel què fa a la bicicleta, només m'havia planificat una sortida de 2 hores amb cadència alta. Per problemes d'horaris, vaig haver de reduïr la sortida perquè es feia fosc i tal i com està el pati avui dia, tampoc es qüestió d'arriscar el tipus. Per tant, vaig canviar l'entrenament i vaig aprofitar per fer una transició de 1h. 10' de bici + 25' de correr, amb molt bones sensacions.

I pel què fa al correr, prioritat de moment per la marató de Donosti, vaig fer tres sessions, a part de la de la transició. Una sessió de una hora aproximadament amb 6 acceleracions d'un minut, on em vaig trobar molt be de cames, una altra de farleck amb dos canvis de 10' cadascún també amb bon ritme i una altra de tirada llarga. La tirada llarga la vaig fer el dissabte nit al carril bici i va ser d'1h. 30' i uns 20 kms.

Tot i que les distàncies si els ritmes no són massa alts, estic content perque veig que ja em començo a trobar be i ja puc incrementar el ritme de cares a la setmana que be. I el més important, que començo a estar ja motivat per anar progressant.

I per últim, vull fer una reflexió sobre tota una sèrie de fets que estan passant aquestes últimes setmanes entre una part de la gent que practiquem triatló aquí Girona i que estan creant mals rotllos. I no els explicare aquí, aquests fets. Tothom es prou gran per saber a què em refereixo i si s'ha de donar per eludit. El que ès trist es que hi hagi aquest mal rotllo entre els pocs que practiquem aquest marevellós esport. Recordeu que nosaltres no soms professionals, que fem això com a afició i perquè ens agrada. La competència mal entesa i les exigències entre tots nosaltres no es bo. Tothom es com es, però potser algú hauria de reflexionar una mica. N'hi ha que es pensen que són professionals i èlit, i actúen, parlen i critiquen com si ho fossin, però la veritat es que no són ni professionals ni elit. Haurien de baixar del núbol on s'han instal.lat i tornar a la realitat. Aquí, i dins el nostre nivell, ningú té autoritat per criticar a ningú. I més, quan ni tan sols tenen uns resultats en competició superiors a la majoria. I qui se'mprenyi perque se senti al.ludit i no ho accepti, allà ell, que el donguin, no em treurà la son.

Acumulats de la setmana:
Natació: 2100 m
Bicicleta: 31 km
Correr: 51 km
Temps: 6h. 21'

Visca Catalunya lliure

1 comentari:

  1. Així que comences a agafar ritme?? Ja veig que el dia que surtim junts em portaras amb el ganxo, jejeje.
    Els mals rotllos són normals i cíclics en qualsevol grup, paciència i ànims!!
    Una abraçada màquina!!!

    ResponElimina