diumenge, 4 d’octubre del 2009

SEGONA TORNADA

GARMIN 405

Aquesta setmana ha estat el segon intent de tornar a començar la nova temporada. Ja vaig intentar-ho a principis de setembre però les cames no responien. Després de descansar uns dies més, he començat a entrenar una altra vegada a un ritme encara més fluix per intentar adaptar la musculatura de forma progressiva. Toca correr per sensacions uns dies més i mirar d'incremetar la intensitat i el quilometratge a poc a poc. Això ha fet que afronti el primer objectiu que es la Marató de Donosti amb més tranquil.litat i sense buscar cap temps concret. Si hi arrivo més be apretaré més, sinó menys.

La idea es donar prioritat al correr. Quatre sessions a la setmana per no carregar massa: un dia tirada suau i recuperadora, un altre farlecks, un altre series i un altre tirada llarga. A més, ho complementaré amb una o dos sessions de natació per relaxar la musculatura i no perdre la braçada i una sessió de bicicleta.

Aquesta setmana he pogut completar els quatre dies de correr amb força millor sensacions, cosa que m'ha animat més. Els ritmes encara són una mica baixos i les pulsacions massa altes però ja milloraran. Lo important es que m'he trobat més suelto de cames.

Com deia, quatre sessions de correr: dos d'1 hora a ritme de 4' 45'' el km, una de farlecks amb canvis de 10' i 5' progressius i una de tirada llarga que de moment ha estat d' 1h. 20' a ritme de 4' 45'' el km.

A més he fet dos sessions de natació de 1800 metres cadascuna i una sortida de bicicleta de carretera de 40 kms.
I per motivar-me una mica, aquesta setmana ja he estrenat el nou joguet, el Garmin 405, que encare que no es gaire intuïtiu a l'hora del funcionament, es una passada.

Total de la setmana:
Correr: 52 km
Natació: 3600 m
Bicicleta: 40 km

Salut i kms

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada