diumenge, 10 de maig del 2009

SETMANA DEL 4 AL 10 MAIG 2009

Després de la setmana de recuperació i de la passa de mal de pantxa que em va enfonsar força moralment, he tornat a arrencar el vol durant aquesta setmana. Sense estar físicament recuperat del tot, he pogut fer algun entreno destacable i de qüalitat que m'han ajudat a pujar els ànims de cares a Lanzarote, d'aquí a dos setmanes. De totes maneres, com ja vaig dir la setmana passada, haver fet el triatló llarga distància d'Elx i quedar una mica tocadet, m'ha fet replantejar el ritme de Lanzarote; decididament sortiré amb la bici a ritme d'entreno i aniré per sensacions, regulant i mirant de reservar per intentar arrivar a la marató amb les màximes forces possibles. La intenció es completar una bona marató. Hawaïi ho deixarem per l'any vinent.

Natació: no sé perquè però portava uns dies de saturació amb la natació, per tant aquesta setmana he variat una mica i he fet menys metres. En total 7000 metres, amb un dels entrenos a mar per provar el nou neoprè.

Bicicleta: la setmana de bicicleta ha estat molt positiva. He fet dos entrenos molt bons, un de 150 kms pràcticament sol i un altre de 170 amb bona companyía de luxe. Dimarts vaig fer 150 km a una mitjana de 30 km/h, pujant La Ganga i Romanyà i acompanyat per en Juan el cabra fins el km 37, després tot solet. Molt bones sensacions. Dijous vaig sortir en grup amb en Dani, el Juan i en Sito i vam fer 95 km també a uns 30 km/h. El dissabte la millor tirada de la setmana: 170 km amb una mitjana de gairebé 29 km/h passant per les encies, les serres, brunyola i mas llunès, acompanyat per en Xevi Moma, en Pau ( dos horetes ), el megacrac Marcel Zamora que a part de gran professional es una gran persona i el seu company de La Cellera en Xavi. Per cert, gràcies Xavi pels consells per Lanzarote, ja t'ho explicaré !. I per últim, diumenge vam rodar 22 km amb en Jordi Triadú i en Marc Pinsach abans de correr la Mitja de Girona.

Correr: tres sessions: una de 20 km a ritme de 4' 10'' - 4' 20'' el km sol, una de 10 km amb en Juan el cabra a trote recuperador i diumenge els 21 de la mitja marató de Girona a 4' 30'' el km + 3 km posteriors. Molt còmode.

En definitiva, content dels entrenos i les sensacions d'aquesta setmana, que m'han tornat a animar una mica per Lanzarote. No sé si vaig amb prou quilometratge però farem el què podrem. Sempre ens semblarà poc.

Acumulats de la setmana:
Natació: 7000 m
Bicicleta: 437 km
Correr: 54 km
Total: 21 h. 30'

Disfruteu que es el què us emportareu !

2 comentaris:

  1. Lluis, com pots dir que vas en poc quilometratge, si aquet any ets el "PUTU AMO" dels entrenos.
    Com vam quedar el dijous, quan tornis de Lanzarote,"FRAREM FESTA GROSSA"
    SALUT!!

    ResponElimina
  2. Tots els km que no portaves de bici, em sembla que els estàs recuperant força bé. Segur que a Lanzarote trencaràs el crono!
    Ànims!!!

    ResponElimina