diumenge, 31 de maig del 2009

LA SETMANA DESPRÉS. TRIATLO ZARAUTZ.




Per a mí la setmana posterior a l'Ironman sempre ha estat complicada. Passats els tres dies de subidon per haver finalitzat més o menys be la prova i durant els quals el cos sí que et diu que t'estiris al sofà o en una terrasseta, arriven els següents dies que han de ser de recuperació activa. Acostumat a fer llargs entrenos diaris amb dobles sessions i amb un objectiu clar proper, ara em costa molt no fer gaire res. El cap dona voltes pensant en les properes proves programades, buscant-ne alguna més perquè et sents de conya i fent plans més a llarg plaç com pot ser l'ironman de Suïssa 2010.

Un cop assimilat el finisher de Lanzarote i pensant més fredament, confirmo el que ja vaig dir els dies posteriors, que estic molt satisfet del resultat. Un cop vaig sortir de l'aigua ( que veient els parcials de tothom, tampoc estic tan descontent, en la meva línea ), em vaig sentir molt còmode tota la cursa, fàcil i fort a la bici i tranquil durant tota la marató. A més a més, no vaig tenir cap problema muscular en cap moment, ni cap defalliment, la qual cosa m'indica que em vaig regular perfectament. Però una de les coses més importants, que vaig acabar molt sencer, amb l'inevitable mal de cames, però sense sensació de cansament. Un any d'aquest provaré amb el doble, je, je,...

Els propers objectius. El primer serà el llarga distància de Zarautz el 13 de juny, que segons com m'hagi recuperat aniré més o menys fort, però em fa molta il.lusió fer-lo. Després aniré a la cicloturista Tres Nacions el 21 de juny i finalment el fantàstic Altriman el 18 de juliol a Les Angles. Després faré un reset per veure com continuem.

Aquesta setmana he començat a fer una mica de recuperació activa: dos sessions de natació, una a mar amb neoprè de 45' i una altra a la piscina de 30'. I dos sessions de bicicleta, de 28 i 40 kms respectivament. De moment el cos m'ha respost de conya i m'he trobat molt be. De mica en mica...

Doncs be, a veure si aquesta propera setmana ja puc incrementar una mica més els entrenaments i començo també a correr.

Aquesta setmana:
Natació: 3700 m

Bicicleta: 68 km


Quantes coses ens podem perdre per por a perdre, no ?
Salut i kms per tots.


1 comentari:

  1. Lluís, com van les cames?? Segur que ja has començat a matxacar-te un altre cop, que ens coneixem, jejeje... Per cert, ja sé que tens Zarauzt la setmana que vé, però jo segurament iré a pujar la Creueta i la Collada la setmana que vé, o sigui que si t'hi vols apuntar, ja ho saps!!
    Força i Honor!!!

    ResponElimina