dijous, 21 de maig del 2009

21 DE MAIG 2009. DOS DIES ABANS DE L'IRONMAN DE LANZAROTE

Ja hi soms, completament a dins de l'escenari del que ja veig que es el millor Ironman del mon. No sé per què, però el que s'està respirant aquí aquests dies previs no ho he viscut en cap dels altres que he fet. Tota la illa viu plenament l'ironman, vagis on vagis et tracten de conya i et parlen de la prova.
Vaig arrivar a Lanzarote el dimarts a primera hora de la tarda. A l'avió ja hi havia més triatletes. Vaig conèixer a dos màquines del Club Natació Sitges, la Teresa i la Nyans, que per la Teresa serà el seu primer Ironman ( i la tia va directe a Lanzarote, quins collons ! ) i la Nanys gran suporter i espectadora, tot i que crec que faria dos ironmans seguits.
Un cop a l' Aparthotel Fariones, des de la terrassa de l'habitació puc comprovar que es veu el circuit de la natació, ple de tios enfundats en neoprens i porovant l'aigua.
La tarda contacto amb en Jordi Gonzalez i la Mireia de Sant Feliu. Passem una estoneta fent un cafè a la terrasa del passeig de la marató.
El dimecres el matí ja vam nedar 35 minuts al circuit a les 09:30 hores amb en Jordi, la Mireia, la Tere i la Nyans. Una aigua amb un color espectacular, amb molts bancs de peixets i alguna tortuga que em va fer desviar del circuit. La temperatura molt agradable, uns 22 graus i una petita corrent que la meitat es favorable i la meitat desfavorable. Després recollida dels dorsals a La Santa. Entrem ja dins el mundillo i l'ambient, espectacular. La tarda a trotar pel passeig uns 35 minutets.
Avui dijous a les 10:30 hores una volta en bici per comprovar que funcionen, uns 30 quilòmetres amb una horeta. El circuit, pel què sembla serà un constant puja i baixa, molts tobogans i vent canviat, però el paissatge pinta xulíssim. Crec que si no apretem massa des del principi, disfrutarem força dels 180 quilòmetres.
Doncsbe, de moment tot de conya, l'ambient, el menjar, la companyia i les bones sensacions que de moment tenim tots plegats. El dissabte ja veurem com ens trobarem, però si més no, fem el temps que fem, crec que disfrutarem de valent.
Vinga doncs, gairebé comença el conta enrrera. Ja us explicaré !
Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada