diumenge, 12 d’abril del 2009

SETMANA DEL 6 AL 12 ABRIL


Aquesta setmana he treballat de tardes, fet que, juntament amb el mal temps del cap de setmana, ha afectat el volum d'entreno. De totes maneres, vistes les circunstàncies, tampoc està malament del tot, què hi farem !

Tinc poc a explicar, només que quan no puc completar l'entrenament que m'he planificat per la setmana, sobretot si es pel mal temps, doncs no acabo satisfet ni tranquil.

De natació he fet els tres entrenos reglamentaris de 3500 metres cadascún. A destacar el del dijous que em tocaven els 3500 seguits a ritme del 70 - 80 % i em van sortir amb 1h. 3', passant els 1900 metres amb 34' 30'' ( per tenir una referència per Elx d'aquí dos setmanes ). Estic força content ja que en aquest ritme m'hi trobo molt còmode ( el ritme ironman que dic jo ! ).

De bicicleta, el gran fracàs. El diumenge tenia pensat fer una mega transició de 5 - 6 hores bici + 1h. 30' corrents, però la pluja que va caure des del principi només ens va deixar fer dos horetes ( 50 kms ). Tot i això podem estar contents perquè almenys vam sortir, nosaltres ho vam intentar !Doncs be, en total 3 sortidetes, sumant un total de 160 km, un desastre ! A més, el diumenge se'm va quedra clavat el nucli de la Cervelo, per tant aquesta propera setmana hauré de tornar amb la Cannondale. Per cert, la gent després diu que no entrena, diumenge plovent, ens vam creuar amb forces matxaques ! Per cert, els altres tres que es van mullar amb mí diumenge van ser en Xevi del Momma, en Quim "Il doctore" i en Miquel Angel de La Bisbal.

I de correr, també tres entrenos amb un total de 38 km. Vaig fer dos tirades de 16 i 15 km i una de 7 km. Continúo mantenint un bon ritme de 4' 15'' de promitg el km, tot i que crec que hauré de tornar a incrementar una miqueta els quilòmetres d'almenys una de les sortides, i les altres mirar de no baixar de 20 km.

Aquesta setmana m'han arribat els Compressport. Una maravella! Em vaig sentir molt més còmode que amb els medilast i collen igual. Bon invent pels que patim de contractures i tendó!

En fí, que m'hauria agradat fer una miqueta més, sobretot de bici, però el temps no ho ha permès, espero que a Elx i Lanzarote no ho trobi a faltar.

Els acumulats d'aquesta setmana:

Natació: 10500 m

Bicicleta: 160 km

Correr: 38 km

1 comentari:

  1. HOLA LLUIS, AMB EL TEMA BICI, JO AQUET CAP DE SETMANA LLARG,O KM PERÓ EN EL TEMA NATACIÓ I CORRER HE FET MÉS QUE TU. JA TU VAIG DIR EL DISSABTE, QUE (3500 METRES SON POCS PER TU EN UN DIA)
    QUE TINGUIS MOLTA SORT EL DIUMENGE A ELX!!!!!

    ResponElimina