diumenge, 29 de març del 2009

ENTRENOS SETMANA DEL 23 AL 29 DE MARÇ




Aquesta setmana ha tocat treballar de nits i el volum d'entreno s'ha vist reduït. Al final m'han sortit 14 h. 23' d'entreno de les tres disciplines.


De natació he continuat amb les tres sessions de cada setmana fent 4000, 4300 i 4000 metres respectivament, un dels dies amb sèries de 400 metres i un altre amb sèries de 150, 100 i 50 metres. Incomprensiblement em trobo molt còmode dins l'aigua, no per fer sèries curtes i ràpides però sí per nedar a ritme d'Ironman amb comoditat.


De bicicleta només he fet dos entrenaments, un de 3 hores una mica a ritme pujant les Encies i Les Serres, i un altre de 3h. 30' rodant amb més cadència i còmode per un recorregut més o menys planer, això sí amb una mica de vent. Total, 86 km i 102 km respectivament. Les sensacions han estat molt bones, m'he trobat força còmode sobre la bici i movent el plat amb facilitat.


Pel què fa al correr, únicament 3 sessions: 12, 16 i 17 kms respectivament. Les dos primeres, per raó de temps, les he fet a continuació de la natació. Els ritmes han voltat els 4' 15'' - 4' 20'' el km amb força comoditat. Noto que la preparació de la marató de Sevilla em va anar força be i tinc els quilòmetres i el ritme força assimilat. A veure si aguantem així almenys fins a Lanzarote.


En general, tot i el cansament de treballar de nits, m'he trobat molt be entrenant. Aquesta propera setmana, si el temps acompanya, torno a pujar a la Cerdanya uns quants dies per continuar l'entreno de qualitat. Ja us ho explicaré.

Disfruteu que es el que us emportareu.
Els acumulats d'aquesta setmana són:
Natació: 12300 m.
Bicicleta: 188 km.
Correr: 45 km.
Total: 14h. 23'.

1 comentari:

  1. Si d'això en dius entrenar poc, és que ja ets mig professional. Segueix així i faràs una molt bona cursa a Lanzarote.
    Ànims!

    ResponElimina