diumenge, 22 de març del 2009

CICLOTURISTA TERRES DE VI I CAVA VILAFRANCA DEL PENEDÈS




Avui amb en Quim " Doctore " hem fet la primera cicloturista de llarga distància " Terres de Vi i Cava " de Vilafranca del Penedès de 143 km i 2150 metres de desnivell positiu acumulat. Han participat uns 400 o 500 ciclistes i la sortida ha estat a les 08:00 hores ( hem hagut de matinar: 04:30 hores a fora del llit ), amb un dia que de sortida s'ha presentat tapadet fins a les 10:00 hores. No ha fet gens de calor. Només de sortir, com sempre, la gent a tope. Els primers 15 kms de bòlit per seguir el ritme trepidant, moment en què ha començat el primer port i ja he pogut agafar el meu ritme i anar remontant.


El recorregut ha estat molt guapo, però exigent, de perfil ondulat i amb diversos ports que no tenien molt de desnivell però que s'enganxaven si pujaves arrastrant desarrollo. Particularment m'he trobat molt be, seguint el ritme dels grupets en el terreny ondulat i estirant una miqueta als ports. Al final, 4h. 42' a un 70 %. Molt bon entreno i molt content de les sensacions. Això marxa !


La organització un pèl fluixa. Alguns dels de la organització haurien de tenir més educació, en Quim s'ha deixat el xip a casa i quan ha anat a preguntar si en podia aconseguir un, gairebé el malatracten. Com si no paguéssim prou com perque ens tractin correctament !. Però tret d'un parell de personatges, els altres han fet la seva feina.


Per mí acaba una setmaneta amb força volum de bicicleta, uns 550 kms. Ja passaré els acumulats de la setmana a part. Enhorabona Quim per la teva quilometrada !


1 comentari: