dilluns, 16 de maig de 2011

Molts de dies sense escriure res al blog, no es que estigués parat, sinó que les molèsties que he tingut als isquios no em motivaven prou com per explicar res. Des del dia de Sant Esteve que no em treia de sobre les molèsties i per fí ara sembla que han quedat enrrera. Almenys aquestes dos útimes setmanes he pogut correr a bon ritme sense cap incidència, això sí, amb els quads de Compressport que van de maravella.
Ja fa tres setmanes que vaig entrenant amb força volum i intensitat preparant l'ironman de Niça del proper 26 de juny. Fa unes setmanes vaig fer la llarga del Remences amb 6 hores, amb bones sensacions pel ritme que vaig anar i després de passar tres dies entrenant ports als Pirineus.
Al final també ens hem inscrit amb en Jordi Cebrià al primer Half de Bilbao del dia 28 de maig.Més que competir, anirem a provar una mica les sensacions i sobretot a disfrutar d'una prova que segur que estarà molt be. El Pais Basc es una altra cosa.
Doncs be, de moment sembla que tot torna a anar prou be i vaig acumulant força volum i intensitat, a veure si fem tremolar als francesos el dia 26.
Salut a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada