diumenge, 12 de desembre del 2010

MITJA MARATÓ L'ESPIRALL. LA PRIMERA.

Avui diumenge 12 he fet la primera mitja marató de la nova temporada 2010-2011 i també es la primera competició, juntament amb en Jordi Cebrià i en Xevi Bassols ( no penjo fotos perquè ja ens coneixeu i a més soms força lletjos ). Després de les setmanes de descans i unes quantes més d'arrossegament, per fí he començat a fer alguna cosa interessant. Tot i que el ritme de cursa que m'havia marcat l'Enric no era massa pretenciós, les sensacions han estat bones. A banda de la típica sensació de pesat i de clavamenta de cames en part per els entrenaments de peses i per l'excés de kgs, el cardio i les cames han respost força be.
Si no coneixeu aquesta mitja marató, es una mitja més aviat durilla, amb tobogans i amb algun falç planer llarg, tipus Granollers però una mica més dura. Això sí, suposo que com que era la primera vegada que hi anavem, ha passat ràpida. En total més de 700 participants i sense cap problema d'organització ( be, el bocata de xoriço del final podria millorar-se !!! ).
Els ritmes marcats i fets són els següents: 1r. 5000 a 4' 29'', 2n. 5000 a 4' 23'', 3r. 5000 a 4' 18'' i 4r. 5000 a 4' 13''. El temps total ha estat de 1h. 32' a un ritme de 4' 21'' el km i a 141 pulsacions de mitjana. En fí, pel què portem d'entrenaments i per ser la primera d ela temporda, no ha estat malament. Em quedo amb les bones sensacions i l'haver fet una mitja nova.
La propera segurament serà la Sant Silvestre de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada