dilluns, 4 de gener del 2010

SETMANA SANT SILVESTRE GIRONA. NOU ENTRENADOR

Última setmana de l'any i el bessó continua evolucionant favorablement, de moment han desaparegut les molèsties i puc seguir amb l'entrenament de cares a la marató de Barcelona. Aquesta setmana he fet tres sessions de correr, a part de la Sant Silvestre de Girona, una de natació, una de peses i una de BTT.

Pel què fa al correr, un dia de farlecks ( 3 x 7' a 4' 13''/km ), un dia de tirada més llarga a ritme progressiu acabant a 150 pulsacions i un dia de trote suau a 140 pulsacions. A més, els 5'4 kms de la Sant Silvestre.

De les altres disciplines, res a comentar, una de natació, una de peses i una de BTT. Aprofitant l'hivern he tornat a agafar la BTT per desconnectar una mica de la carretera i disfrutar una mica dels corriols i caminets.´

SANT SILVESTRE DE GIRONA

Amb en Jordi Triadú i en LLuís rafart abans de la sortida

Quina millor manera d'acabar l'any que corrent la Sant Silvestre. Van ser 5'4 kms en un circuit planer i molt atractiu que sortia del pavelló de Fontajau, anava cap al barri vell de Girona ( Santa Clara, Pont de Pedra, Ballesteries ), tornava cap a la Devesa per enfilar cap a Fontajau altra vegada on hi havia l'arrivada.

Després de fer 1h 10' de peses i quedar amb el cos ben encarcarat, vaig marxar cap a Fontajau amb la intenció d'escalfar una mica i sortir a ritme tranquil i anar progressant segons com tingués les cames, ja que després de les peses no sabia com em trobaria.

Un cop allà i després de fer alguna foto amb en Gerard Soler i en Jordi Triadú i en LLuís Rafart, vam començar a escalfar amb en Jordi. I tú Jordi a quin ritme vols anar ? A fondo, va contestar. Doncs a fondo anirem fins on puguem!!! Durant l'escalfament ja es va veure que hi havia un gran ambient, moltes cares conegudes amb ganes de correr i altres que només anaven a trotar o a acompanyar la neboda. A més, la temperatura era ideal per correr.

Pocs minuts abans de les 18:00 hores ens vam col.locar a la sortida, situats força endavant, si més no per intentar sortir a la foto, no ! A les 18:00 en punt sortida i tots a fondo. Impressionant el ritme des del primer km. Km 1 i passo a 3' 20'' ofegat sense aire per respirar, pensant que no aguantaria gaire més, però seguint. Entrem al centre de Girona i força gent animant, però al ritme que anem no hi ha temps per mirar. Km 2 i torno a passar amb 3' 20'', les pulsacions a tope i l'aire que encara no el trobo. Km 3 i passo amb un temps de 10' 30''. A partir d'aquí, sí que el cos va dir que encara no he fet prou qüalitat per anar a aquests ritmes i poc a poc perdo velocitat, però fent els dos últims kms també per sota de 4'.

Finalment, 5' 4 kms amb un temps de 20' 17'', a un ritme de 3' 46''/km i a una mitjana de 163 pulsacions. Molt bones sensacions de cames, que tot i haver fet peses abans, anaven força sueltes. I la gent que no digui que no entrena perquè tothom volava baix.

Moltes felicitats a tots els que van correr per participar en una gran Sant Silvestre que espero duri molts anys, i felicitats també a l'Atletisme Girona per la feina feta i trobar un recorregut força distret i atractiu.
Amb en Gerard Soler del Costa Brava de Palafrugell

NOU ENTRENADOR

Feia unes setmanes que estava pensant en agafar un entrenador per preparar la temporada de cares a la marató de Barcelona i l'Embrunman. I quí millor que l'Enric Hernandez, company d'equip i que em coneix perfectament, perque em porti els entrenos. Li dono les gracies per acceptar la meva proposta i estic segur que si les lesions em respecten aconseguirem bons resultats, si més no, ho intentarem. A més, suposa una motivació extra.

Acumulats de la setmana.
Natació: 2000 m
BTT: 36' 2 km
Correr: 47' 1 km
Peses: 1 sessió
TOTAL: 7h. 18'

Salut i kms


1 comentari:

  1. Bueno Lluis, arriba la refinitiva !!
    Queden 17 dies per la Marató i veig que les lesions ja les has deixat de costat. A veure si trenques el malefici i aconsegueixes fer un bon temps. No miris d'anar per marca que és molt perillós, digo yo eh !!
    Salutacions i molts d'ànims.

    ResponElimina