dimarts, 5 de maig del 2009

SETMANA DEL 28 ABRIL AL 3 MAIG: SETMANA DE RECUPERACIÓ




Després del duríssim llarga distància d'Elx, tocava setmana de recuperació. Entre la duresa de la prova i la passa de pantxa que he tingut tota la setmana, he quedat una mica cremadillo i m'ha costat força recuperar-me. L'estat general era de malestar a la pantxa i delibilitat general. Per tant, l'entrament ha estat molt reduït i suau. He arrivat a pensar que correr a Elx m'ha perjudicat de cares a Lanzarote, i més haver corregut ja una mica tocat de la pantxa, però ja que eram allà, havia de provar, hauria 'estar molt fotut per deixar de correr. Encara recordo l'últim any que vaig fer la duatló de Núria, que vaig sortir amb molta febrer i encara vaig aguantar fins a mitja pujada al Puigmal en força bona posició, però quan va arrivar la neu, ja ho vaig veure impossible.


Pel que fa a la setmana, com ja he dit, poca cosa. I tot, excepte la T2 del diumenge, molt suau. A més treballant de nits no vaig poder fer gaire més, sobretot el cap de setmana.


De natació, dos sessions: una de 2500 i una altra de 3200. Ritme penós.


De bicicleta, dos sessions: una de 54 kms al molt de vent ( com no ! ) i una altra de 33 kms ( en transició amb correr ). Mitjanes de 27 i 33 km/h respectivament.


De correr, dos sessions: una de 10 km a 4' 30'' el km i una altra de 14 kms a 4' 15'' el km.


A destacar la sessió de diumenge: dos hores amb una T2: 33 km de bici a 33 km/h + 14 km de correr a 4' 15'' el km. Molt bones sensacions corrents.




Per cert, m'he canviat el neoprè i m'he comprat un ZOOT Synergy, a veure si al ser de Kona té influència.




Salut a tots !

1 comentari:

  1. Hola Lluis! Em dic Jordi Gonzalez, també soc triatleta del Xaloc de Sant Feliu, i company de feina a Santa Coloma. L'altre dia vaig estar treballant amb gent del teu escamot, i em varen parlar tu, que també feies triatlons, i la veritat es que si que hem coincidit en algun triatló, però fins ara no t'havia relacionat amb la casa...
    Jo també vaig a Lanzarote aquest any, i també tinc un blog on hi vaig penjant cosetes. Si vols contactar i comentar alguna cosa et deixo l'adreça i posaré un link del teu: www.ironjordigonzalez.blogspot.com.
    Salut i que acabin d'anar bé els entrenos!!!

    ResponElimina