diumenge, 7 de novembre del 2010

NOVA TEMPORADA = NOUS REPTES I OBJECTIUS

Després d'un mes de descans absolut, sense fer res de res, per fí aquesta setmana he començat a entrenar per preparar la nova llarga temporada 2010-2011. Dies abans de fer l'Embrunman 2010 deia que l'any següent faria un any de descans actiu sense participar en cap prova de llarga distància, però ja quan portava pocs quilòmetres de la marató de l'Embrun vaig decidir aparcar aquesta idea per un altre moment. El bon estat de forma que vaig aconseguir la temporada passada preparant l'Embrun em va permetre correr la marató disfrutant de cada metre que feia i això va fer que el meu cervell canviés d'idea i anés pensant en les properes cites. Sempre ho he dit, la motivació i la ment són molt importants per tirar endavant.I com que ja no hi ha volta enrrera, hem començat una altra temporada plena de reptes i objectius. I a l'igual que l'any passat, amb l'Enric Hernandez com a entrenador que ho va fer genial la temporada passada.
Com a primer objectiu anirem a la Marató de Barcelona la primera setmana de Març. Si no hi ha contratemps i els entrenaments van be, l'objectiu principal serà millorar les 2h.59'09'' del 2010 i si ens podem acostar a les 2h.55' ja seria genial. Pel camí, alguna mitja marató per anar evaluant l'assimilació dels entrenaments, que podrien ser Ripoll, l'Espirall, Barcelona i Granollers.
Com a segon objectiu i el més important, la idea principal es repetir l'Ironman de Niça per intentar la classificació del meu grup d'edad de 40-44 i així buscar una motivació extra per millorar personalment. Si no es Niça, seria la nova prova de l'Extremman Salou. I entre la Marató de Barcelona i aquest Ironman el mes de juny, buscariem algun half que encara no sabem.
I com a tercer gran objectiu, tornar al Santuari, a l'Embrunman, sense dubte la millor prova que es fa en aquesta distància. No es pot explicar amb paraules el que vius quan et trobes enmig d'aquest gegant.
Com ja he dit, continuaré amb els entrenaments de l'Enric, però també acompanyat d'uns quants bons amics que fan que disfrutem més d'aquest gran esport, que, de fet, es el que més importa.
Molta sort a tothom.