dilluns, 28 de novembre del 2011

CANVI DE XIP

Qüestió de cicles. Ara toca tornar una estona a la muntanya, es hora de la btt, esquí de muntanya i correr per on sigui menys al carril bici. Canviarem la forma d'entreno, anar fent i improvitzant una mica les competicions, però segur que seran moltes menys que les de l'any 2011, si més no de llarga distància. Ja veuré el què faré. De moment a disfrutar de tot el que pugui.
Per començar el dissabte ja vam estrenar la btt i el diumenge va ser el primer dia d'esquí de muntanya a Vallter, amb un dia espectacular.








MARATO NOVA YORK 2011


Per acabar la temporada com la vaig començar, amb una lesió ( contractura )al bessó, vam anar a fer la marató de Nova York. Esportivament poca cosa, limitar-me a fer-la i a acabar-la amb 4 hores, fent fotos i filmacions durant el recorregut. La qüestió era arribar al central Park. Una marató que no repetiria per la logística de primera hora, però que sí reconec que s'ha de viure pel què significa. Personalment crec que el recorregut de la Barcelona, per exemple, li dona mil voltes. Els 10 dies per allà, això es una altra cosa. També s'ha de viure, no es pot explicar..