dissabte, 1 d’octubre del 2011

EXTREMEMAN MENORCA 2011



Diumenge 25 de setembre i correm l'Extrememan de Menorca, penúltim objectiu d'aquesta llarga i complerta temporada. La idea d'aquesta prova era acompanyar a en Josep, en Franc i la Maribel en el seu debut a la distància i passar uns dies de relax, però com el cap ens va tan ràpid, al final em vaig inscriure per disfrutar d'aquesta cursa al ritme que sortís, però amb l'objectiu de disfrutar-la sense patir massa.

Els dies previs a la cursa ja vam comprovar que aquesta illa es un paradís del relax i els bons aliments, i els recorreguts de la prova era realment espectaculars i motivadors. L'aigua ni comentar-ho, una bassa d'oli, amb un color impressionant i plegada de peixos. El circuit de bici molt guapo, encara que no era del meu gust, molt trencacames i amb falç planer, es va fer agradable i entretingut. I el correr, gens pesat, tot i que s'havia de pujar tres vegades la Torre de Fornells, i amb força públic gairebé tot el recorregut.
La natació.
Com que només erem uns 400 participants, la natació va ser tranquil.la sense cops, almenys per mí, que em vaig tornar situar en un lateral i vaig fer la meva. A ritme tranquil i gaudint de la natació vaig sortir en 35 minuts.

La bici.
Després d'una transició lenta com totes les meves, vaig enfilar el circuit de bici. Regulant ja des del principi vaig anar fent i sumant quilòmetres, trobant-me més be del què em pensava pel tipus de recorregut. Anava fent al meu ritme per intentar arrivar be de cames a la carrera a peu que era on volia apretar. Finalment a mí em van sortir uns 83 kms a una mitjana d'uns 34 km/h amb 1h. 27'. Pel ritme que havia portat, content del tot amb el temps.

La carrera a peu.
I sense saber com, ja des del primer km amb rampes a les cames, no hi va haver maneres de fer-les marxar. Amb el què menys pensava aquesta prova era amb les rampes, però les coses son així. Intentava agafar un bon ritme però les rampes no em permetien correr massa ràpid, tot i que físicament eem trobava molt be i amb possibilitats de fer una bona mitja marató. Però ja sabem que sempre hem de fer amb el què hi ha a cada moment i vaig anar fent. No se si van ser provocades pel tipus de circuit de bici que no em va gaire be o per l'acumulació de la temporada, o potser tot una mica. Al final, 1h. 45', que tampoc està tan malament per les circunstàncies.

Temps total 4h 53' fent el 43 de la general i el 4rt. del meu grup d'edad, un altre podium a tocar.
Enhorabona al debut de'n Josep i en Franc que van fer un temps espectaculars per ser la seva primera prova en la distància i a la Maribel que va fer 1a. del seu grup d'edad. Aquests prometen !!!
I ara ja el proper repte es la marató de Nova York, per acabar una temporada a tope.
Fins aviat.