dimarts, 24 de novembre del 2009

ENCARA ESTIC AL TALLER !!!!!!!!!!!!!!!!!

La nova adquisició: GIANT XTC Advanced 2

Començament de temporada complicat i ple de contratemps. Vaig començar a preparar la nova temporada amb l'entrenament de la marató de Sant Sebastià del dia 29. Les primeres setmanes van ser molt dolentes, després de descansar tot el mes d'agost, no hi havia manera d'agafar el ritme i em trobava molt malament de cames. Entrenava i parava uns dies per veure si millorava. Al final, després de gairebé un mes arrastrant-me, començo a entrenar be i a trobar-me còmode sobretot corrents. Però a principis de novembre, sense adonar-me, començo a notar molèsties al bessó dret. Resultat: porto tot el novembre sense correr, només nedant i alguna sessió de peses. I no cal dir-ho, a Sant Sebastià hi aniré igualment, però de tapeo i a animar a en Gerard.

Els objectius inicials han canviat. El primer, evidentment, serà recuperar-me del tot de les molèsties del bessó, que espero sigui aviat. Tot seguit, iniciaré la preparació de la marató de Barcelona, on si tot va be, miraré d'acostar-me o baixar de les 3 hores ja d'una vegada. I l'altra gran objectiu serà l'Embrunman el 15 d'agost. Entremig, com que l'Extraman de Palamós sembla que no es farà, segurament caurà el B de Banyoles a finals d'abril i el mig de les Garotes ( Les Angles ) o la duatló de Viella, ja veurem.

Aquest any, a part de algunes sessions de peses fins el mes de febrer, també complementaré els entrenos amb BTT i ski de muntanya. Ara, segur que aquest any no neva!!! fa uns dies que ja tinc la nova adquisició: una BTT Giant XTC Advanced 2, però que encara no he pogut estrenar.

Després de tots aquests contratemps i canvis de plans i objectius, les ganes de començar a entrenar i sentir-me be van augmentant, però de moment seguiré una o dos setmanes més al taller perquè vull començar ben recuperat!!!

Fins aviat